Ce să facem cu vrajmaşii? Partea II

Iarăşi dau trimitere la cîteva versete concrete din Coran, şi în final să observaţi şi voi, dragi cititori care este diferenţa şi unde este dragostea? Cine este plin de dragoste? Isus sau Muhammed. Consider că citind primul şi al doilea articol puteţi răspunde sigur la aceaste întrebări.

„Luptă-te pe drumul lui Dumnezeu, şi numai tu însuţi să fii silit la aceasta, pe cei credincioşi însă aţîţă-i la luptă, poate că Dumnezeu va împiedica vitejia necredincioşilor; căci Dumnezeu are vitejie mare şi Dumnezeu poate mai bine pedepsi”

Cum s-a purtat cu Abu Lahab, unchiul lui Mohammed, dar şi un duşman aprig al lui. Atunci cînd Mohammed a adunat rudele sale, ca să le vestească misiunea sa de profet, Abu Lahab strigă: „Piei! Pentru aceasta ne-ai adunat?”, apoi apucă o piatră ca să o arunce în Mohammed. Cu acea ocazie a fost scrisă o sură în Coran, pe care eu o consider un blestem la adresa vrăjmaşului:

„Piară mîinilelui Abu Lahab şi piară şi el! Să nu-i folosească averea sa şi ceea ce a agonisit! El va arde în focul flăcării, iar soţia sa va duce lemne pe gîtul ei cu o funie de fir de fenic.”

Iată încă un verset blestem într-o sură de la sfîrşitul Coranului:

„Cel ce te urăşte să fie fără copii.”

Eu consider că în aceste versete se observă clar ura faţă de duşman şi motivarea la luptă şi război.

6 responses to “Ce să facem cu vrajmaşii? Partea II

  1. Diavolul va este vrasmas voua Cretinilor sau ba ?
    il IUBITI ?
    AR TREBUI SA-L IUBITI DUPALEGEA CRETINA …
    DA?
    CREDINCIOSII NU-LIUBESC PENTRU CA NICI DUMNEZEU NU-L IUBESTE PE CREDINCIOSUL PACATOS .

  2. Draga Master,
    noi credincioșii nu iubim pe diavolul și nici păcatul. Ba dimpotrivă urâm aceste lucruri întrucât Dumnezeu le urăște. Noi iubim omul dar nu păcatul său. Nu putem spune însă același lucru și despre islam, întrucât chiar în Coran există imprintul satanei. Ai auzit de așa zisele versete ale satanei din Coran ? Te invit să le citești aici:
    http://crestinism-islam.com/2011/03/27/adevarul-despre-sura-53versetele-satanice/

  3. Este scris ,Satana si-a pus neghina in Biserici ..preotii ametiti de vin se poticnesc in judecata ,permit de dragul Satanei ce este rau ca fiind bun , si oprescd tot de dragul Satanei ce este bun ca fiind rau . Crucea este semnulmortii si al noului legamant facut cu fii Satanei .Asta este parerea mea si a Bibliei …Strainii netaiati ori necurati care au spurcat” Casa” Domnului sunt acesti fii ai Satanei .

    A rasarit Luceafarul de dimineata (Lucifer) in inimile lor .
    A iubi vrasmasul inseamna al iubi chiar si pe Satana ..asadar iubitil si sarutati-i icoanele si semnul .

  4. Credincciosii vor lupta impotriva vrasmasilor , vor lupta de dragul lui Dumnezeu impotriva Satanei si a ostenilor , si inchinatorilor lui .

    Noi (fiii lui Avraam ) nu vom iubi niciodata vrasmasul ,si nu am intoarce fundul la el , dar nici obrazul asa cum este crezul pagan greco-roman .

    Nu suntem si nu am fi dintre strainii netaiati ori necurati care au spurcat ”Casa ” Domului ,fapt pentru care Domnul a rupt astfel legamantul cu Fii lui ISRAEL PENTRU, CA I-AU PRIMIT PE ACESTI STARINI (EZECHIEL).

    In Casa mea cea Sfanta zice Domnul ,nu va intra nici un strain netaiat ori necurat .(Ezecheil).

    Daca nu fii Satanei ,cine altcineva sunt acesti straini netaiati (pagani) ori necurati ?

  5. Si pentru iudei este la fel de coplicat ''Dumnezeul intreit'' , Iisus fiind iudeu si pentru el ar fi la fel de complicat .

    NO COMENT ?:)) MA GANDEAM EU .
    EU SUNT MASTER, DRAGA AISHAH CA SA STITI SI SA MA CREDETI , CA TOT CE SPUN NU ESTE DECAT DIN BIBLIE , NUMAI BINE .
    SI OARE CORANUL NU INTARESTE BIBLIA ?
    DACA O INTARESTE NU TREBUIE SA ADUCA AMINTE PAGANILOR IDOLATRII CA SI BIBLIA A INCITAT LA URA ? :

    DACA CORANUL ESTE CONTINUAREA BIBLIEI NU TREBUIE SA FIE ASEMANATOR ?…ASDAR BIBLIA A INCITAT MULT MAI INAINTE LA URA SI CRIMA ..CORANUL VINE SI INTARESTE ADUCAND ASTFEL TOATE ACESTEA AMINTE ..SI SPUNE CORANUL CEEA ERA SCRIS SI MAI INAINTE, DAR PE CARE PAGANII AU FACUT UITAT , EX: ” CEL CE UCIDE UN SUFLET NEVINOVAT SA FIE OMARAT ” ..IATA UN EX CARE A APARUT MAI INAINTE IN BIBLIE DUPA CARE CORANUL A INTARIT ACEASTA , DE CE A INTARIT ?/ PENTRU CA PAGANII AU SPUS CA ESTE RAU CEEA CE ERA BINE ,SI AU SPUS CA ESTE BINE CEEA CEEA CE ERA RAU , ASTFEL AU PERMIS RAUL CA FIIND BINE , SI AU OPRIT BINELE CA FIIND RAU ..EX , AU INTERZIS POLIGAMIA SI AU LEGALIZAT CASATORIILE INTRE BARBATI .

    IATA DOAR CATEVA EX DE DE ALE PAGANILOR , CITEZ ”’STRAINII NETAIATI ORI NECURATI ”(ISAIA)

    OARE CINE SUNT ACESTI STRAINI NETAIATI ORI NECURATI DESPRE CARE VORBESTE BIBLIA SI VORBESC PROROCII ?

    ROG UN CRESTIN SAU O CRESTINA SA RASPUNDA SINCER , CAM CINE CREDE CA SUNT ACESTI ”STRAINI NETAIATI ORI NECURATI ” POMENITI IN BIBLIE ?

    a)musulmanii sau iudeii ?
    b)Sau oricine in afara de acestia ?

  6. Si pentru iudei este la fel de coplicat ''Dumnezeul intreit'' , Iisus fiind iudeu si pentru el ar fi la fel de complicat .

    URA FATA DE DUSMAN …MDA SI SPUNEATI:”Eu consider că în aceste versete se observă clar ura faţă de duşman şi motivarea la luptă şi război.”

    ATI UITAT CA A VENIT(CORANUL) SA INTAREASCA BIBLIA ?

    Domnul iese ca un viteaz, ca un războinic Îşi aprinde râvna Lui; strigă puternic, un strigăt de război. Împotriva vrăjmaşilor Lui El luptă ca un viteaz! Tăcut-am multă vreme, stat-am liniştit şi mi-am stăpânit tăcerea; acum, ca o femeie care naşte, voi suspina, voi striga şi voi răsufla! Munţii îi voi pustii, la fel şi dealurile, toată v
    erdea]a lor o voi usca; pâraiele le voi preface în văi uscate şi bălţile fără apă le voi lăsa. Îndrepta-voi pe cei orbi pe drumuri pe care nu le cunosc, pe poteci neştiute îi voi povăţui; întunericul îl voi preface înaintea lor în lumină şi povârnişurile în câmpii întinse. Acestea sunt făgăduinţele Mele pe care le voi împlini şi cu vederea nu le voi trece. Să dea înapoi şi să se ruşineze cei ce îşi pun nădejdea în idoli, cei ce zic chipurilor turnate: „Voi sunteţi dumnezeii noştri! “ ((Isaia 42)”

    matei 10
    34. Nu socotiţi că am venit să aduc pace pe pământ; n-am venit să aduc pace, ci sabie.
    35. Căci am venit să despart pe fiu de tatăl său, pe fiică de mama sa, pe noră de soacra sa.

    Ai spus :”Iată încă un verset blestem într-o sură de la sfîrşitul Coranului:”

    Numai in Coran , si in Biblie nu gasesti sau cum ?…
    Sa va aduc aminte de blestemul asupra smochinului …
    ”Dimineaţa, pe când Se întorcea în cetate, I-a fost foame. A văzut un smochin lângă drum şi S-a apropiat de el; dar n-a găsit decât frunze, şi i-a zis: „De acum încolo, în veac să nu mai dea rod din tine!” Şi îndată smochinul s-a uscat.”(matei 21)

Lasă un comentariu